”Școala altfel” la Apa Serv Valea Jiului

apa1Mai mulți elevi de la Scoala Gimnazială „ I.G. Duca” din Petroşani au vizitat astăzi Stația de Epurare a Apei de la Dănutoni. Vizita copiilor face parte din programul stabilit pentru Săptămâna ”Școala Altfel” si va fi urmat de alte activităti in decursul acestei saptamani, la staţiile de Tratare a Apei de la Jieţ si Valea de Peşti.

Șeful Departamentului Tehnic de la Apa Serv, Florin Donisă, le-a prezentat care este domeniul de activitate al societaţii si care sunt treptele de epurare folosite pentru tratarea apelor uzate astfel ca acestea sa ajunga in emisar ( râul Jiu).

Elevii au fost foarte receptivi la toate obiectivele vizitate punand intrebari pragmatice la care au primit raspunsuri pe masură. La finalul vizitei a avut loc o sesiune de verificare a cunostiinţelor acumulate, toţi copii primind ca rasplată cate o diplomă personalizată cu evenimentul la care au participat.

apa2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.