Jurnalistul Nicu Tașcă a intrat în cursa pentru Consiliul local, la Petroșani

tascaJurnalistul Nicolae Tașcă, editorul publicației ”Jurnalul Văii Jiului” și președintele Asociației de promovare a tinerilor ”Niloran” și-a depus astăzi, la BEC Petroșani, documentele pentru înscrierea în alegerile locale din iunie 2016. Tașcă va candida pentru un loc în componența viitorului Consiliu local al municipiului Petroșani, ca independent.

”Astăzi este o zi mare pentru mine. Este ziua în care am făcut un pas important pe drumul pe care am decis să merg, în urmă cu puțină vreme. Mi-am depus candidatura și am făcut, astfel, pasul în cursa pentru un loc în Consiliul local al Municipiului Petroșani. De acum, sunt oficial candidat independent. Și îmi doresc să fiu acel candidat independent pe care petroșănenii îl așteaptă de multă vreme. Sunt încrezător în șansele mele și în dorința cetățenilor din municipiul Petroșani de a nu mai fi mințiți și induși în eroare în ceea ce privește prioritățile comunității noastre. A venit vremea ca oamenii onești să intre în arena politică, iar eu am făcut acest lucru. Mai trebuie doar ca oamenii pe care îi interesează comunitatea noastră să aprecieze acest demers”, a declarat Nicolae Tașcă.

Jurnalistul este cunoscut în Valea Jiului pentru derularea proiectelor sale de implicare a tinerilor în viața publică, dar mai ales pentru faptul că, în ultimii ani, a fost consilier personal al actualului primar Tiberiu Iacob Ridzi, calitate la care a renunțat în toamna anului trecut.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.