PNL a pierdut susținerea liberalilor la Petrila

doinitaDecizia fostului președinte al PNL Petrila, Costel Avram de a demisiona din cadrul acestei organizații, pe fondul incompatbilității cu modul de acțiune al actualului președinte, Ilie Păducel a fost urmat de aproape întreaga echipă din componența vechii structuri a liberalilor petrileni.

După Avram, în cursul zilei de ieri și-au anunțat demisia din PNL Petrila, consilierul local Doinița Maria Bălănesc (președinte organziației de femei a PNL Petrila), Daniel Preda (președintele organizației de tineret al PNL Petrila), dar și alți membri marcanți ai acesei formațiuni politice: prof. Ana Doda, prof. Radu Chința, prof. Roland Szedlacsek, Alin Săceanu, Gheorghe Avram, prof. Iulian Doda sau Cristian Oros.

”Eu nu mai cred în Ilie Păducel, actualul președinte numit al PNL Petrila, încă din 2012. Deși atunci a câștigat alegerile, de câte ori am avut ocazia am spus clar și răspicat că este primarul orașului Petrila, dar doar legal, pentru că numărul de voturi obținute și anume doar 3000 și ceva nu-l mai recomandă în fruntea urbei. Urmărindu-i activitatea în administrație în ultimii patru ani știu exact ce poate oferi petrilenilor și atunci niciun partid politic nu mă poate convinge să mint alegătorii că eu cu Ilie Păducel putem forma o echipă”, a declarat Doinița Bălănesc.

Aceasta și-a exprimat convingerea că, în urma demisiilor depuse de cei care au construit, în ultimii ani, alternativa liberală în orașul Petrila, PNL-ul va rămâne doar o ipotetică trambulină politică pentru apropiații actualului primar al Petrilei, Ilie Păducel, în marea lor majoritate foști membri ai PDL, PC sau UDMR, ”oameni care apar din 4 în 4 ani odată cu Ilie Păducel și care nu sunt în nici un caz politicieni de cursă lungă, dispuși să facă o activitate politică pentru cetățeni, în mod organizat.”

Demisionarii din PNL sunt acum curtați de reprezentații altor formațiuni politice, care-i vor pe listele lor electorale, tocmai pentru curajul și demnitatea de care au dat dovadă, fiind conviși că gestul lor poate genera așteptatul val de schimbare în administrația publică locală a orașului Petrila.

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.