PSD Lupeni și-a depus oficial dosarele de candidatură pentru alegerile locale la Biroul Electoral Local

psdlupeni1Astăzi, în jurul prânzului, o delegație numeroasă a Organizației PSD Lupeni, avându-l în frunte pe liderul acestei formațiuni politice locale, Cristian Resmeriță au fost prezenți la Biroul Electoral de Circumscripție de la Primăria Lupeni, în vederea depunerii candidaturilor pentru funcțiile de primar al municipiului Lupeni, respectiv pentru cele privind nominalizările pentru Consiliul local.

”Pornim la drum nu doar atuul de a avea una dintre clea mai puternice organizații PSD din județul Hunedoara, ci și cu o listă de nominalizări pentru Consiliul local în care se regăsesc oameni deosebiți, oameni care reprezintă toate categoriile sociale ale cetățenilor Lupeniului, oameni împreună cu care am convingerea că vom câștiga și de această dată cursa electorală și împreună cu care vom trece la implementarea proiectelor de dezvoltare locală pe care le așteaptă cetățenii municipiului Lupeni și pe care suntem pregătiți să le abordăm cu maximă seriozitate”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni și candidatul acestei formațiuni pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Candidatul PSD Lupeni a mai precizat că ”îmi doresc ca, din calitatea pe care o am în momentul de faţă, de preşedinte al PSD Lupeni, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu cetăţenii, cu membrii organizaţiei locale am luat această decizie. Vreau să merg până la capăt. Consider că pentru municipiul Lupeni este vremea unui nou început, trebuie venit cu o echipă care să continue ceea ce a făcut administraţia, poate că prindem şi un moment mai favorabil din punctul de vedere al candidatului pentru că spre deosebire de toţi ceilalţi contracandidaţi ştiu absolut tot ceea ce este de făcut pentru a conduce o comunitate. Fiecare mai avem de învăţat, de aceea o să accept sugestii pe perioada mandatului.”

psdlupeni2Pentru alegerile locale din acest an, PSD Lupeni le propune cetățenilor o listă de candidați pentru Consiliul local formată din:

RESMERIŢĂ CORNEL-CRISTIAN

MESAROŞ IACOB-VIOREL

CÎMPEAN RODICA

RAD MARCEL-DANIEL

ROMOŞAN ILIE-ADRIAN

BASARAB MIHAI

RESMERIŢĂ  LUCIAN-MARIUS

MARCU DAN

BOLOSIN FLORICA-MARINELA

VAMOŞ VASILE

PÂRVULESCU ION

DOBRIN GHEORGHE

MANOLACHE GHEORGHIĂ

IANC DANIEL

MISAROŞI ADRIAN-OVIDIU

RUSU DORINA

FLOREA OVIDIU-PAUL

IACOB LAURA

BOLOSIN ADRIANA

BANU IONEL

FERARU ADINA-DANIELA

LOZA IOANA

ANDRI ESTERA

TUVENE NICOLAE

“Eu consider că toţi membrii echipei sunt pe primul loc. Am nevoie de ei, rog populaţia din municipiul Lupeni să fie alături de candidaţii pentru Consiliul Local din partea PSD, pentru că numai împreună cu dânşi putem să facem nişte lucruri bune pentru că indiferent cât de pregătit este cel care devine primar, fără nişte consilieri buni alături de el nu poate să facă nimic. Pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local Lupeni nu fac parte nici domnul primar Cornel Resmeriţă, nici domnul viceprimar Lungan. Domnul primar şi domnul viceprimar rămân alături de echipa noastră. Mulţumesc şi domnului primar şi domnului viceprimar pentru activitatea de 16 ani pe care au avut-o împreună şi vreau să vă asigur că chiar dacă dânşii nu sunt pe această listă de Consiliu Local rămân alături de echipa pe care o voi forma”,  a mai spus Resmeriță.

psdlupeni3