Alianța pentru Hunedoara își prezintă astăzi candidații din Vulcan

lansare angela stoicaCandidații pentru Consiliul local al municipiului Vulcan și candidatul de primar propus de Alianța pentru Hunedoara vor fi prezentați astăzi, de la orele 18,00, în cadrul unui spectacol oferit de senatorul Haralambie Vochițoiu. Evenimentul va avea loc la Vulcan, pe scena în aer liber din Parcul Avram Iancu, unde sunt așteptați toți simpatizanții acestei fomațiuni civice, dar și cetățenii municipiului Vulcan care doresc să participe la un eveniment politic, dar mai ales artistic, de excepție.

Pe scena din parcul Avram Iancu vor urca apeciați artiști ai scenei locale din Valea Jiului: Alexandra Dabija, Ansamblul Doruleț, Ansamblul Jienii Petroșaniului, Rafael, Ștefania Rareș, Poliana Mănăilă, Nela Mihalache, Oana Șchiopu, Aneta Stan,Monica Țugulea ș.a.

”Este un eveniment pe care-l oferim cu drag tuturor cetățenilor municipiului Vulcan, pe care-i aștept ca de fiecare dată să ni se alăture în proiectul civic pe care-l propune Alianța pentru Huneodara”, a declarat Angela Stoica,candidatul Alianței pemntru Huneodara la funcția de primar al municipiului Vulcan.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.