Alianța pentru Hunedoara și Angela Stoica au luat startul oficial în competiția electorală de la Vulcan

alianta1Biroul Electoral din municipiul Vulcan a înregistrat astăzi, oficial candidatura Angelei Stoica, nominalizată de Alianța pentru Hunedoara pentru funcţia de primar al municipiului Vulcan. În același timp, Alianța pentru Hunedoara a depus și dosarul candidaților propuși pentru Consiliul local Vulcan. Aceștia sunt: Carmen Sârbu, Ion Tilea, Victor Busuioc, Mihai Muntean, Rodica Piţiguş, Ilie Ciort, Mirela Postelnicu, Andrei Sebeşten, Viorela Szabo, Gheorghe Oprea, Adriana Hert, Marius Daniel Stancu, Irina Dabija, Vasile Mihalache, Cristina Postelnicu, Ionela Rujoi, Alina Marin, Niculina Monu, Elvira Mâţu, Cristina Bondoc, Simona Duna, Florin Mîrza, Constantin Bădulescu.

Evenimentul a fost urmat, vineri după-amiază, de un spectacol în care au evoluat tineri talentați din Vulcan și din Valea Jiului (”Ansamblul folcloric Doruleț” Vulcan, Oana Șchiopu, Alexandra Dabija, Irina Holdiș, Ionela Magyari, Ansamblul Junii Petroșaniului, Grupul Vocal Retezat Vulcan, Sebastian Ardeleanu), dar și nume cu rezonanță ale scenei artistice din România (Ștefania Rareș, Aneta Stan, Polina Manoilă, Nela Mihalache și Rafael) au concertat pentru vulcăneni în parcul ”Avram Iancu”.

Tot aici, au fost prezentați publicului candidații propuși de Alianța pentru Hunedoara pentru alegerile locale de la Vulcan. “Am intrat în politică în anul 2000, am fost 4 ani consilier local pe probleme de cultură, am promovat aceste obiceiuri şi tradiţii, am înfiinţat ansambluri artistice şi am dus mai departe de graniţele municipiului Vulcan, obiceiurile şi tradiţiile momârlanilor, pentru că momârlancă sunt şi eu şi asta e o onoare şi o cinste pentru mine. Am ajuns viceprimar în administraţia locală, pe perioada a 8 ani de zile. Este timpul să spunem lucrurilor pe nume. Multe din realizările care sunt în municipiul Vulcan sunt făcute în mandatele în care Angela Stoica a fost viceprimar. Nu am ieşit în politică ca să acuz pe actualul primar, care mi-a fost coleg. Angela Stoica merge singură pe acest drum, împreună cu aceşti colegi, care sunt oameni simpli. Au fost 4 ani în care nu am mai ieşit în mediul public, nu am mai ieşit pentru am stat să dovedesc anumite lucruri care mi s-au pus în spate, mult prea multe, mult prea grele şi mult prea nedemne pentru mine şi familia mea. Echipa Alianţa pentru Hunedoara care s-a înscris la Biroul Electoral al municipiului Vulcan, şi ne-am depus candidatura şi am fost înregistraţi, va candida în iunie. Îi mulţumesc primarului că la orice intervenţie spune că toate realizările sunt făcute în mandatele trecute, că lucrările s-au făcut cu ani în urmă. Păi dacă domnul primar recunoaşte că nu s-a mai făcut nimic în ultimii 4 ani, cu siguranţă e timpul să schimbăm rolurile. E normal să mai facem o schimbare în municipiul Vulcan”,  a spus Angela Stoica, candidatul Alianţei pentru Hunedoara pentru funcţia de primar al municipiului Vulcan.

alianta2Angela Stoica şi echipa au fost susţinuți la momentul oficial de lansare a candidaturilor chiar de preşedintele Alianţei pentru Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu. Acesta susţine că oamenii sunt cei care pot să facă schimbarea, iar acum este momentul ca ei să facă diferența între ceea ce a fost bun și ceea ce a fost în

“Ne aflăm într-un punct foarte important pentru noi, pentru existenţa Văii Jiului şi a municipiului Vulcan. Mineritul este în pericol, administraţiile publice au mari probleme, avem mari probleme şi cu tinerii care nu îşi găsesc un loc de muncă şi care sunt nevoiţi să plece de aici. Lucrurile acestea au soluţii şi putem împreună să facem ceva pentru noi înşine, pentru copiii noştri şi pentru părinţii şi bunicii noştri. În Vulcan văd o echipă extraordinară, o felicit pe Angela (Angela Stoica –n.r.) pentru faptul că într-un timp foarte scurt a reuşit să aducă în faţa Vulcanului o echipă de oameni corecţi, eficienţi, care să schimbe soarta Vulcanului. Alianţa pentru Hunedoara vrea să schimbe lucrurile, să nu mai mergem cu un partid anume, ci cu o alianţă civică cetăţească unde cetăţenii să facă un pas în spate şi cetăţenii să joace rolul principal. Este un moment important în care putem să ne luăm soarta în mâini, noi hunedorenii să decidem pentru noi, iar voi vulcănenii să decideţi pentru Vulcan. Nu e vorba de politicieni, e vorba de oameni, Alianţa pentru Hunedoara este o platformă nouă, civică, cetăţenească unde oamenii au primul şi ultimul cuvânt”,  a spus preşedintele Alianţei pentru Hunedoara, senatorul Haralambie Vochiţoiu.

Angela Stoica este candidatul Alianţei pentru Hunedoara pentru funcţia de primar al municipiului Vulcan. Aceasta are alături o echipă formată din persoane care nu au avut până acum legătură cu viaţa politică. Astfel, lista de consilieri ai Angelei Stoica este formată din Carmen Sârbu, Ion Tilea, Victor Busuioc, Mihai Muntean, Rodica Piţiguş, Ilie Ciort, Mirela Postelnicu, Andrei Sebeşten, Viorela Szabo, Gheorghe Oprea, Adriana Hert, Marius Daniel Stancu, Irina Dabija, Vasile Mihalache, Cristina Postelnicu, Ionela Rujoi, Alina Marin, Niculina Monu, Elvira Mâţu, Cristina Bondoc, Simona Duna, Florin Mîrza, Constantin Bădulescu.

Lansare Alianța pentru Hunedoara Vulcan / GALRIE FOTO:

alianta1 alianta2 unprvulcan4 unprvulcan5 unprvulcan3

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.