Asfalt pe strada Stadionului din Uricani

asfalt pe strada stadionuluiÎn aceste zile, se lucrează intens la finalizarea lucrărilor de modernizare a ultimelor două drumuri vicinale din primul lot de 8 drumuri de acest fel din orașul Uricani, pentru care primarul Dănuț Buhăescu a reușit să obțină fonduri guvernamentale. Astfel, pe strada Popești (pe porțiunea cuprinsă din strada Catedralei până la familia Nădrag) se lucrează la realizarea de rigole și lărgire a drumului, urmând ca în cel mai scurt timp și aici să fie turnat un covor de asfalt.

Între timp, pe strada Stadinului,  drumarii au trecut la asfaltarea acestei străzi în cursul zilei de astăzi, lucrările fiind supravegheate chiar de către primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu.

”Mulțumesc bunului Dumnezeu că, după cum se vede, primul lot de drumuri vicinale pentru care am aus bani în cursul anului trecut sunt aproape de finalizare, iar cetățenii care locuiesc aici vor beneficia de condiții moderne de circulație rutieră și pietonală. Vă informez, totdată, că deja am aprobat din bugetul local pe 2016 banii necesari pentru proiectarea și ridicările topografice pentru alte cel puțin 10 drumuri vicinale, astfel încât în vară să putem depune documentațiile la Ministerul Dezvoltării Regionale pentru etapa a doua a acestui important proiect de infrastructură locală. Astfel, avem în vedere străzile aflate deja în inventarul orașului, cum ar fi: drumul spre Cabana Câmpu lui Neag, Mailat (din DN66A spre zona Puț Est), Mailat Cătun (din DN66A spre familiile Murg, Mârșav ș.a.), Mailat Plai (din DN66A spre familia Gheorghe Calotă), Bulzu (din DN 66A spre familia Stoi Nicolae), Preparației, Valomir, Sterminos, Șerponi, Petroasa, Valea de Brazi și altele”, spune primarul Buhăescu.

asfalt buhaescu 1

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.