Familiile ”de aur” ale Petrilei au fost omagiate la Primărie

cupluri de 50de aniPrimăria orașului Petrila a invitat ieri la sala de ceremonii a insituției un număr de 16 familii care au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie, pentru a le aduce, în mod public, un omagiu pentru longevitatea acestora în viața de cuplu. La eveniment au participat primarul orașului Petrila, Ilie Păducel, viceprimarul Vasilică Jurca și un număr foate mare de membri ai actualului Consiliu local al orașului Petrila.

”M-am bucurat să mă aflu împreună cu 16 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie, venite împreună cu familiile lor frumoase, şi un cuplu care a împlinit 60 de ani de căsnicie, vorba aceea, o viaţă de om! Aşa cum am spus şi în cuvântul adresat dumnealor de la începutul acţiunii, vreau să adresez şi pe această cale, în numele meu ca primar şi în numele administraţiei publice locale, ca bunul Dumnezeu să le dea sănătate şi fericire alături de cei dragi, iar de Sfintele Paşti care se apropie cu paşi repezi fie ca Lumina Sfântă să le aducă bucurie în suflete. Totodată, vreau să le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru oraşul Petrila şi comunitatea noastră, cunoscând faptul că au făcut multe fapte şi acţiuni utile şi necesare oraşului nostru şi cetăţenilor noştri. Sunt oameni de omenie, care au familii frumoase, ducând astfel mai departe tradiţiile şi obiceiurile noastre, istoria noastră, dar şi viaţa localităţii Petrila”, a declarat Ilie Păducel, primarul orașului Petrila.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.