Petrila pornește la drum pe calea liberală, cu Ilie Păducel la timonă

lansare PNLpetrilaCel mai longeviv primar în exercițiu din Valea Jiului, Ilie Păducel, primarul orașului Petrila, și-a lansat astăzi candidatura pentru un nou mandat în fruntea localității pe care o conduce de mai bine de două decenii. Sala de spectacole a Casei de cultură ”Ladislau Schmidt” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru toți simpatizanții lui Ilie Păducel și ai PNL, partidul care a ales să meargă înainte la Petrila, pe calea liberală, avându-l pe Ilie Păducel la timonă.

Cei mai importanți lideri județeni ai PNL au venit vineri după-amiază la Petrila pentru a-l susține pe primarul Ilie Păducel și echipa propusă de PNL pentru Consiliul local al orașului Petrila.

”Mulțumesc tuturor participantilor, prezenți în număr atât de mare la Casa de Cultură din localitate, pentru susținerea în campania pentru alegerile locale din iunie 2016, atât în numele meu personal, ca și candidat din partea PNL pentru funcția de primar al Petrilei, cât și în numele colegilor mei viitori consilieri ai PNL – Organizația Petrila. Mulțumesc tuturor petrilenilor pentru sprijinul pe care mi l-au arătat până acum și îmi doresc ca și de acum încolo să ne susțină, pentru viitorul orașului Petrila, numai împreună cu dumneavoastră putem să realizăm toate obiectivele pe care ni le propunem. Mulțumesc prietenului și colegului meu, domnul Adrian Nicolae David, actualul și viitorul președinte al CJ Hunedoara, domnului deputat Bogdan Țămpău, președintele organizației județene PNL, doamnei Vetuța Stănescu, vicepreședintele CJ Hunedoara precum și primarului Municipiului Petroșani, domnul Tiberiu Iacob-Ridzi care, prin susținerea dumnealor, mi-au arătat astăzi că vom face cea mai bună echipă și sunt ferm convins că intrăm în competiție deja victorioși”, a conturat Ilie Păducel momentul lansării oficiale a candidaților PNL de la Petrila. 

Lansarea candidaților PNL Petrila / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.

***

Lansarea candidaților PNL Petrila / VIDEO:

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.