Universitatea din Petroșani caută studenți și în Orientul Mijlociu

upet iordaniaUniversitatea din Petroșani intenționează să-și extindă oferta educațională și prin atragerea de studenți străini, nu doar din Republica Moldova, ci și din alte regiuni ale lumii. ”Pornim de la ideea că, în istoricul Universității noastre, am mai avut perioade în care am avut la studiile de licență studenți din țări africane sau din Orientul Mijlociu, iar în condițiile actuale avem toate condițiile pentru a relua acest gen de parteneriate”, spune rectorul Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

În acest sens, zilele trecute, la Universitatea din Petrosani a avut loc un prim contact între Rectorul Universitatii, prof.univ.dr.ing. Sorin Mihai Radu și un grup de oameni de afaceri și intreprinzatori iordanieini care fac parte din diverse organisme internaționale din Orientul Mijlociu, prin intermediul cărora Universitatea din Petroșani va încheia protocoale de colaborare având drept scop tocmai atragerea de studenți străini, pentru toate cele trei nivele de studii universitare (licență, masterat, doctorat), încă din anul universitar următor.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.