Candidații PSD Lupeni au ieșit în stradă, la întâlnirea cu alegătorii

psd1Așa cum v-am mai informat, Organizația municipală Lupeni a Partidului Social Democrat și-a depus joi, 21 aprilie, în mod oficial candidaturile pentru demnitățile publice pentru care se vor organiza alegeri locale în data de 5 iunie. Imediat după înregistrarea dosarelor de candidatură, echipa PSD condusă de liderul Cristian Resmeriță (care este și candidatul propus cetățenilor din Lupeni pentru funcția de primar) au avut o primă acțiune de promovare a noii echipe PSD Lupeni pe străzile și cartierele din Lupeni.

Peste 200 de cetățeni, simpatizanți ai social-democraților s-au alăturat echipei PSD în periplul lor prin cartierul Bărbăteni, pe strada Viitorului și zona Parcului CAP, câteva dintre cele mai importante zone ale orașului. Cristian Resmeriță și echipa sa politică au stat de vorbă cu cetățenii din Lupeni, cărora le-au prezentat noile propuneri de candidați pentru Consiliul local și Primăria municipiului Lupeni.

”Am alături de mine o echipă bună, cu oameni puternici și bine pregătiţi , oameni împreună cu care voi continua derularea proiectelor pentru dezvoltarea Lupeniului. Am început în acest fel promovarea noastră politică, alături de cetățenii municipiului Lupeni, pentru că vrem să mergem în faţa cetăţenilor, astfel înct aceștia să cunoască cine sunt candidații PSD, să vorbească cu ei în mod direct, deschis și sincer despre problemele pe care le au, despre așteptările pe care le au de la candidații noștri, astfel încât, după data de 5 iunie, după câştigarea alegerilor, împreună să putem face front comun, atât locuitorii cât și cei care vom fi aleși în administraţie, şi împreună să implementăm cele mai bune proiecte pentru oraşul nostru”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni, candidatul propus de social-democrați pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

psd2

 

psd3

 

 

 

psd4

 

 

psd5

 

psd6

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.