Acces la apă pentru sătenii de pe Maleia

apajurca3Începând de vineri, 22 aprilie, un număr de 15 familii din gospodăriile situate în zona Maleia din orașul Petrila au acces la apă potabilă. Operatorul regional de apă și canalizare din Valea Jiului, Apa Serv a finalizat lucrările de extindere a rețelei și de racordare la rețeaua public de apă potabilă, realizat în parteneriat cu autoritățile locale.

Reprezetanții Apa Serv Valea Jiului împreună că viceprimarul orașului Petrila, Vasilică Jurcă au verificat la finalul săptămânii trecute, funcționalitatea noii rețele de apă potabilă. ”Am luat inițiativa de a propune celor de la Apa Serv realizarea acestui proiect, în urma solicitărilor primite  de la cetățenii care locuiesc în zona Maleia. Mă bucur că lucrurile au evoluat corespunzător și că am putut rezolva această problemă, astfel încât și acești locuitori ai Petrilei să beneficieze de apă potabilă la robinet”, a declarat Vasilică Jurca.

Viceprimarul orașului Petrila mai spune că multe alte probleme similare își vor găsi rezolvarea atunci când cetățenii îi vor conferii mai multă putere de decizie în gestionarea problemelor comunității.

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.