Valea Jiului, în topul ”Prietenilor Pompierilor”

isu2Astăzi la Deva, s-au derulat întrecerile din cadrul concursului județean „Prietenii pompierilor”, organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean Hunedoara. La concurs au participat peste 100 de elevi de gimnaziu.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, la categoria fete, pe primul loc s-a clasat echipajul de la Școala Gimnazială Vețel, locul secund a fost ocupat de reprezentantele Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși” Petrila, iar echipajul Școlii Gimnaziale Bretea Română s-a clasat pe a treia treaptă a podiumului.

isu1La categoria băieți/mixt, locul întâi a fost adjudecat de echipajul de la Școala Gimnazială Vețel, în vreme ce elevii de la Școala Gimnazială „I.D. Sîrbu” Petrila au ocupat poziția a doua, urmați pe locul al treilea de echipajul de la Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva” Petroșani. De asemenea, echipajele de la Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Brad și Liceul Tehnologic „Retezat” Uricani, au obținut cupe „Fair-Play”. Mențiuni au fost acordate echipajelor de la Școala Gimnazială Teliucu Inferior și Școala Gimnazială Bretea Română.

isu3