Administrație la înălțime în municipiul Vulcan

ile premiuActivitatea Administrației Publice Locale din municipiul Vulcan în anul 2015 a adus numeroase aprecieri din partea societății civile, primarul Gheorghe Ile și echipa sa fiind probabil cei mai apreciați administratori publici din Valea Jiului în acest an.

O nouă apreciere publică la nivel național a venit chiar în aceste zile, când primarul municipiului Vulcan a fost recompensat cu un nou premiu de excelență, în cadrul Galei ”Administrație la Înălțime 2015”. De data aceasta, premiul vine pentru felul în care a fost derulat proiectul de modernizare a Colegiului Tehnic Mihai Viteazul, în completarea celorlalte proiecte de reabilitare și modernizare a unităților de învățământ din municipiul Vulcan.

Premiul i-a fost acordat primarului Gheorghe Ile pentru categoria ”Cel mai Bun Primar din Regiunea Vest”.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.