Liberalii din Vulcan s-au înscris în cursa electorală

pnl vulcanDupă ”lupte seculare” care au culminat și cu anularea festivtții de lansare oficială a candidaților pentru funcțiile de primar și consilieri locali, după o serie de negocieri și dezertări din partid, liderii PNL Vulcan și-au definitivat în cele din urmă listele propuse electoratului vulcănean pentru alegerea viitorilor consileri județeni. Totodată, PNL a depus ieri și dosarul privind validarea candidaturii Alinei Cârstoiu pentru funcția de primar al municipiului Vulcan.

Informațiile au fost furnizate chiar de către liderul PNL Vulcan, Alina Anamaria Cârstoiu, într-o postare făcută pe o pagină de socializare. ”Primul pas a fost făcut: ne-am depus candidaturile pentru funcțiile de consilieri locali, iar eu și pentru cea de primar!”, a anunțat Alina Cârstoiu pe facebook.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.