Liderul de sindicat Domokos Laszlo, independentul de pe listele Alianței pentru Hunedoara

domokos laszlo1Președintele Sindicatului Huila din cadrul Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului, domnul Domokos Laszlo, va candida pe listele ALIANȚEI PENTRU HUNEDOARA pentru Consiliul Județean Hunedoara.

”Am lucrat cu Laszlo Domokos atunci când au apărut problemele cu gratuitățile pensionarilor minieri de la SNÎMVJ. Dacă în acea sensibilă problemă de recuperare a drepturilor foștilor mineri am reușit de ce să nu punem umărul și pentru Hunedoara? Eu zic că se poate”, a declarat senatorul Haralambie Vochițoiu.

Domokos Laszlo este și vicepreședinte al Confederației Meridian, fiind unul dintre liderii de sindicat care a avut mai multe întâlniri la nivel național sau european cu factorii decizionali din acest sector de activitate.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.