”Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat”, este lansat joi de Crucea Roșie și la Petroșani

crucea rosieCrucea Roşie Română Filiala Hunedoara – Subfiliala Petroşani organziează lansarea oficială – „Ghidul de Securitate și Sănătate în activitățile de voluntariat”.

Evenimentul va avea loc joi, 28 aprilie 2016, ora 10:00, la Sala de Marmură a Primăriei municipiului Petroşani.  La nivel național, evenimentul are loc, simultan, în 13 județe. Pentru județul Hunedoara a fost ales municipiul Petroșani pentru că directorul Crucii Roșii Petroșani este singurul specialist din cadrul rețelei de experți ai Federației VOLUM, din care face parte și Crucea Roşie Română – Filiala Hunedoara.

Potrivit directorului Subfilialei de Cruce Roșie din Petroșani, Vitan Felicia – Elena, principalele subiecte ale evenimentului vor fi :

  • prezentarea oficială a persoanei desemnate de Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă pentru a coordona activitatea la nivelul ONG-urilor pentru udețul HUnedoara;
  • prezentarea rețelei de experți SSM – instruiți de Federația VOLUM în parteneriat cu Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în muncă.
  • Prezentarea expertului SSM pentru Judeţul Hunedoara,
  • Beneficiile acestui ghid pentru activitatea de volunatar.
Evenimentul marchează de asemenea ”Ziua Internaţională a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă.
***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.