Săptămâna Mare la Casa Pollicino, împreună cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi

policino1A devenit deja un frumos obicei al primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi acela de a petrece, în mod special în preajma sărbătorilor, câteva ore bune în compania copiilor de la Casa Pollicino. După exemplul de voluntariat oferit aici în preajma sărbătorilor de Crăciun (moment asupra căruia am informat și noi la vremea respectivă) acum, în prejma sărbătorilor Paștelui, primarul Petroșaniului a fost din nou oaspetele copiilor de la Pollicino, împreună cu care au făcut ultimele pregătiri dinaintea paștelui, așa cum cere tradiția.

policino

”Unul dintre cele mai frumoase momente din Săptămâna Mare este cel pe care îl petrec alături de copiii de la Casa Pollicino, la atelierul de vopsit ouă pentru Paști. Este o stare de bucurie pe care imaginile o redau parțial. M-aș bucura la anul să veniți și voi. Este distracție și voie-bună de cea mai bună calitate”, a descris experiența trăită astăzi la Casa Pollicino, Tiberiu Iacob Ridzi.

De altfel, primarul Petroșaniului este nu doar unul dintre susținătorii acestui lăcaș de ocrotire și educație pentru copiii speciali ai Văii Jiului găzduiți aici, ci un voluntar de nădejde al celor care coordonează acest exemplar centru social realizat la Petroșani în cadrul parteneriatului de succes cu voluntarii din provncia italiană Belluno.

policino2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.