Care sunt tichetele câștigătoare la tombola Caselor de Ajutor Reciproc ?

Uniunea Teritorială a Caselor de Sjutor Reciproc din regiunea Vest, din cadrul căreia fac parte și CAR-urile hunedorene, a organizat marți 26 aprilie 2016 extragerea tichetelor de tombolă din promoția ”Tombola Primăverii 2016”, la care au participat toți membrii CAR-urilor înscrise la UTCAR Hunedoara. Tombola cuprinde 41 de premii după cum urmează:

  • Marele premiu: – 1 autoturism Dacia Logan
  • 10 premii în bani a câte 10.000 lei fiecare;
  • 10 premii în bani a câte 5.000 lei fiecare
  • 10 Laptopuri ASUS
  • 10 Televizoare Led marca LG

În urma tragerii la sorți, au fost stabilite câștigătoare următoarele tichete de tombolă:

tombola2016

Pemiile pot fi revendicate până la data de 31 mai 2016 la sediul CAR-ului la care este înscris posesorul tichetului câștigător.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.