Se dă startul într-un nou proiect de infrastructură la Petrila

paducel pe terenUnul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră și pietonală din anul 2016 care urmează să fie implementat în orașul Petrila este pregătit pentru a lua startul în etapa de execuție a lucrărilor. Este vorba despre proiectul „Reparații și modernizare alei, trotuare și parcări în cartierele 8 Martie, 22 Decembrie, T. Vladimirescu, Minei și Al. Sahia”.

Potrivit informațiilor prezentate e primarul orașului Petrila, Ilie Păducel, în cursul zilelor de miercuri și joi din această săptămână autoritățile locale din acest oraș au predat firmei care va executa lucrările amplasamentul pentru cartierul 8 Martie, urmând ca, imediat după sărbătorile de Paște, să se continuie și cu predarea amplasamentelor pentru celelalte cartiere.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.