Concert aniversar Radio Pro Dispora, în luna mai la Petrila și Vulcan

afise pro diasporaPe 20 mai 2016, de la ora 19.00, la Casa de cultura „LADISLAU SCHMIDT” din Petrila și pe 21 mai 2016, tot de la ora 19.00 la „Cinema Luceafarul” din municipiul Vulcan, vor avea loc concertele aniversare „7 ani de Radio ProDiaspora”.

Organizatorii își doresc să împărtășească cu publicul din Valea Jiului bucuria și satisfacțiile profesionale, ideea de coerență și continuitate în ceea ce priveșt misiunea proiectului cultural „Radio Pro Diaspora”.

„Am ales acest spațiu de desfășurare a evenimentului nostru din mai multe motive, toate argumentele înglobând acea energie pozitivă și acel optimism de care are nevoie orice proiect cultural. Faptul că există un precedent, în sensul organizării unor astfel de evenimente în anii anteriori sau legatura spirituală și de apartenență originară, precum și identificarea cu aceste locuri a câtorva membri echipei, o bună comunicare cu publicul de aici – pot fi argumente suficient de solide pentru alegerea de a sărbători 7 ani de Radio Pro Diaspora –ACASĂ, în Valea Jiului” au declarat organizatorii, Asociatia ProDiaspora e.V.- Germania.

Evenimentul este realizat in partenriat cu Asociatia Diabeticilor „Titianu Cătălin”, Ultra Art Media, Primăria Municipiului Vulcan, Primăria orașului Petrila, Cabana Estera.

Artistii prezenți la spectacolele de la Petrila și Vulcan eveniment sunt : Trupa Color, Lally, Catalin Stepa, Florin Paul Camen, Ramona Prisecaru, Flori de Munte- dansuri populare, Ileana Berki, Eugenia Filip, Aurora Istratie, Geo Popa, Cornel Bucsa, Marian Filip, Anastasia, Vlad Dan Tataru, Florin Muresan, Mihai Imbarus, Jul Baldovin și Ileana Sipoteanu.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.