Primăria Petroșani reabilitează toate parcurile din Petroșani

parc1Odată cu finalizarea celorlalte lucrări edilitare sprecifice primăverii, administrația locală de la Petroșani a trecut la reabilitarea și modernizarea parcurilor și locurilor de joacă pentru copii din localitate.

În mod firesc, lucrările au început în cel mai mare parc al orașului, Parcul Central ”Carol Schreter”. Pentru modernizarea acestuia, primarul Tiberiu Iacob Ridzi și-ar fi dorit ca administrația locală să acceseze fonduri europene, astfel încât aici să poată fi efectuate lucrări majore de modernizare. Din păcate, acest gen de investiții nu sunt eligibile pe programele financiare europene.

Chiar și așa, Primăria municipiului Petroșani a decis să-și asume un proiect de investiții pentru modernizarea infrastructurii din Parcul ”Carol Schreter”, dar și al celorlalte parcuri și locuri de joacă pentru copii din oraș. În aceste zile, la Petroșani s-a lucrat în ritm alert, la modernizarea aleilor și zonelor verzi din parcul central. Lucrările au fost atent supravegheată și de către primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi. ”Parcul Carol Schreter este în această perioadă făcut să arate și mai bine. Lucrarea de asfaltare pe care o executăm aici era necesară și nu este ultima lucrare de reamenajare din acest parc. În primul rând iubitorii de ciclism și de role vor putea face diferența.
Reamintesc cu această ocazie concitadinilor mei care poate au uitat sau îi informez pe cei ce nu cunosc, că astfel de lucrări fac parte din lista celor ce trasează atribuțiile administrației publice locale și ele se derulează etapizat, pe zone, în funcție de posibilitățile bugetare”, a declarat, pe marginea acestui subiect, Tiberiu Iacob Ridzi.

parc2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.