PSD Vulcan își prezintă pe 2 mai echipa de candidați în fața cetățenilor

psd echipa vulcanOrganizația Municipală Vulcan a Partidului Social Democrat prezintă luni, 2 mai 2016, începând cu orele 15, la Cinematograful Luceafarul din Municipiul Vulcan, în fața cetățenilor, echipa de candidati ai PSD pentru Primaria si Consiliul Local Vulcan.

Președintele PSD Vulcan, ing. Gheorghe Ile, candidatul pentru funția de primar al social-democraților vulcăneni, apreciază că ”PSD Vulcan aduce în fața alegătorilor o echipă de profesioniști din toate domeniile, oameni hotărâți care vor să pună umărul la dezvoltarea comunității noastre și pe care ne dorim să îi cunoașteți cu această ocazie.”

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.