Consilierul vulcănean Pompiliu Barbu pornește în căutarea oamenilor buni

pompiliu barbuÎn pragul apropiatei campanii electorale care continuă să învrăjbească, să calomnieze și să distrugă oameni și caractere, mai ales pe rețelele de socializare, în aceste zile de sărbătoare creștină se evidențiază, mai mult ca nicicând, mesajul transmis de un pensionar implicat activ în viața publică a municipiului Vulcan, pe care-l reprezintă atât ca membru al Consiliului local, cât și ca remarcabil reprezentant al viații politice locale.

Domnul Pompiliu Barbu, căci despre domnia sa este vorba, lansează în aceste zile un mesaj care, în tipicul electoral al ultimilor ani, pare unul pe cât de atipic, pe atât de inutil, la prima vedere. Privind însă în profunzime, orice om de bună credință remarcă imediat că mesajul transmis de Pompiliu Barbu este exact acel discurs politic pe care românii, fie ei din Vulcan, Vlea Jiului sau de oriunde din România, îl așteaptă de la cei implicați în viața politică. Optimist, încrezător, simplu și concis, mesajul domnului Pompiliu Barbu dă o rază de sperană celor care mai cred că în politica românească există și oameni buni. Cu astfel de oameni se poate, fără îndoială, construi și Vulcanul oamenilor buni.

Iată, oameni buni ce năzuințe are un politician al Vulcanului anului 2016:

”Îmi place să cred că în Vulcan trăiesc oameni buni.
Cunosc foarte mulți vulcăneni care își merită pe deplin calificativul de oameni buni…și sper să îi pot cunoaște rând pe rând pe toți cei asemenea lor.

În cei aproape 16 ani de când interacționez cu toate grupurile sociale din municipiul nostru, în calitate de consilier local – responsabil cu activitățile culturale, sportive, de sănătate, educație, culte- am învățat și continui să învăț foarte multe lucruri de la oamenii onești, simpli și cu bun-simț pe care îi întâlnesc. Pentru aceștia am căutat să îmi dedic o bună parte din timpul meu, din dorința de a le aduce alături de domnul primar Gheorghe Ile, de viceprimarul Cristian Merișanu, alături de colegii mei din consiliul local, momente de bucurie, de destindere, de divertisment și de tihnă a sufletelor.

Misiunea mea nu s-a încheiat. Am destulă putere de muncă și experiență ca să continui la fel, sau poate chiar mai bine decât până acum. Credința mea că pot face multe lucruri bune pentru oamenii de lângă mine a fost și este foarte puternică.

Din respect pentru oamenii buni din Vulcan îmi asum să rămân același om devotat comunității și apropiat de ei. Am învățat în ultimii ani că binele atrage binele și că răul poate fi eliminat doar atunci când binele devine mai puternic.

Cu respect pentru voi toți,

Barbu Pompiliu – omul de lângă voi”

Pompiliu Barbu este prezent pe listele electorale propuse de PSD Vulcan pentru alegerea viitorului Consiliu local al acestei localități. Pompiliu Barbu a fost, de asemenea, desemnat drept ”Cel mai bun Consilier local” în cadrul Galei Premiilor Exclusiv.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.