Gheorghe Ile și echipa PSD pornesc oficial în cursa pentru Primărie

psd1Prologul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie 2016 s-a dat astăzi la Vulcan, localitate în care cel mai important partid politic de pe scena publică locală – PSD – și-a prezentat astăzi, în mod oficial, echipa cu care președintele aceste formațiuni politice din municipiul Vulcan, Gheorghe Ile pornește în cursa pentru câștigarea unui nou mandat de primar și a majorității voului Consiliu local municipal.

La eveniment au participat și președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor și fostul prefect al județului Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, care deschid lista consilierilor județeni propuși de PSD pentru alegerile din acest an, dar și primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, unul dintre cei mai apreciați lideri politici social-democrați din județul Hunedoara.

”PSD prezintă vulcănenilor o echipă care răspunde la unison cerințelor majorității cetățenilor din acest important municipiu al Văii Jiului și județului Hunedoara: Performanță, Solidaritate și Decizie. Mulțumesc tuturor celor ce au participat astăzi la evenimentul de lansare a candidaților PSD Vulcan. Așa cum oamenii deja ne cunosc, pe mine, pe Cristi Merișanu, pe Petru Hodor, propunerea noastră pentru Consiliul județean dar și întreaga echipă pe care o propunem pentru Consiliul local, suntem pregătiți să răspundem în continuare, în următorii 4 ani, așteptărilor pe care le a oamenii de la cei cărora le încredinează administrația publică locală”, a declarat Gheorghe Ile, președintele PSD Vulcan.

psd3La Vulcan, PSD propune o echipă care îmbină experiența unor oameni care și-au demonstrat deja valoarea în administrația publică locală, precum Gheorghe Ile, Cristian Merișanu, Simion Spiridon, Pompiliu Barbu, Dan Petculescu, Dorel Șchiopu, Vasile Pop, Viluț Oltean sau Dorina Băncilă, cu tinerețea, valoarea profesională și dorința de a se implica mai mult în problemele comunității locale a unor oameni de certă calitate precum Petronela Mogoș, GeorgeBălțatu, Cornel Neluțu Lung, Sergiu Emil Andraș,  Cornel Hîrtop, Bogdan Bădău, Ștefan Florin Feszner, Octavian Gheorghiu, Veronica Agape, Elena Liciu, Carmen Macea, Maftei Vulpoiu sau Gabriel Popescu.

 

 

“Am îmbinat experiența celor mai în vârstă cu elanul tineresc și consider că este un lucru extraordinar. Fucțiile deținute de-a lungul timpului m-au tocit să înțeleg tot ceea ce este bine și ceea ce este ru, astfel încât la intrarea în Primăria Vulcan am considerat că este bine să avem o echipă cu care să lucrăm. Mi-a plăcut mereu să lucrez în echipă. Niciodată nu am lucrat independent și asta am învățat de la o brigadă, de la brigadieri, de la șeful de schimb la care mergeam. Am lucrat cu oameni cu experiență, am avut oameni etalon după care am lucrat. Întotdeauna am eliminat ce au făcut rău și am încercat să nu fac eu rău pentru că îmi va strica personalitatea. Întotdeauna am ținut cont de propuneri, întotdeauna am mers la oamenii cu experință și din experiența lor punând cap la cap toate propuneri e am mers bine. Am reușit să facem lucruri bune pentru Vulcan, lucruri care sunt trainice”, le-a spus Gheorghe Ile celor prezenți la evenimentul politic de astăzi, care deschide oficial seria ”spectacolului politic” al anului 2016 în Valea Jiului.

psd2

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.