Nedeia de la Sălătruc

nedeiaSute de credincioși au venit astăzi la nedeia tradițională din a doua zi de Paști, organizată de comunitatea momârlanilor din parohia ortodoxă de la Sălătruc. Oamenii au marcat aici continuitatea unei frumoase tradiții, cu respect față de străvechile obiceiuri ale oamenilor locului.

Pe lîngă preacucernicii părinți, oaspeți de seamă ai comunității de pe Sălătruc le-au fost primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și președintele Consiliului județean Hunedoara, Adrian Nicolae David.

”O nedeie frumoasă, cu obiceiurile despre care îmi place să vorbesc în fiecare an. Anul acesta l-am lăsat pe prietenul și colegul meu Adrian Nicolae David să guste înaintea mea din pâinea cu vin, obicei al locului. Ouăle de Paști au fost pentru toată lumea, o adevărată distracție. Am simțit căldura sufletească a oamenilor cu care m-am întâlnit aici și cărora le mulțumesc și le doresc tot binele din lume”, a descris emoția primei nedei a anului 2016 în municipiul Petroșani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

nedeia2

 

neeia3

 

nedeia1

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.