Ziua Tineretului marcată astăzi la Uricani

tsduricani1”Furați” de greutatea sărbătorii religioase a Paștelui, am și uitat că în aceste zile românii sărbătoresc, laolaltă cu alte țări ale lumii, Ziua Internațională a Muncii (1 Mai) și Zua Internațională a Tineretului (2 mai).

Evenimente de soginte social-democrată, acestea nu au trecut neobservate în comunitatea locală a Uricaniului. Așa se face că astăzi, la Uricani, la inițiativa organizației de tineret a PSD Uricani a fost organizată Ziua Internaională a Tineretului. Zeci de tineri au răspuns invitației tinerilor social-democrați uricăneni de a participa la acest eveniment care a avut loc în ambianța prietenească a restaurantului Casa Amicii din Uricani.

La eveniment a participat și primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu, un politician care și-a început cariera politică de succes chiar n rndul organizației tinerilor social-democrați din orașul Uricani. ”Nu este un secret pentru nimeni că parcursul meu în viața politică și social-administrativă din orașul nostru a început, acum mai bine de două decenii chiar în cadrul organizației de tineret a social-democraților din Uricani. Sunt momente ale debutului meu politic pe care le rememorez și acum cu mare plăcere și am satisfacția că o parte din idealurile care m-au animat în acei ani din punct de vedere politic sunt repere ale activității politice de astăzi ale mele și ale colegilor mei din PSD. Acum, la fel ca și atunci, cred cu tărie că tinerii sunt și trebuie să fie motorul dezvoltării orașului nostru”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Alături de primarul Buhăescu, la întâlnirea care a marcat ”Ziua Internațională a Tineretului” la Uricani au participat mai mulți consilieri locali PSD. Cu toții le-au adresat felicitări tinerilor social-democrați uricăneni, dar și Preşedintelui TSD-Uricani, Alin Boroghină pentru organizarea excelentă a evenimentului.

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.

 

Primarul orasului Uricani DĂNUȚ BUHĂESCU, a participat azi, 2 mai, împreuna cu consilierii Partidul Social Democrat la ” ZIUA INTERNATIONALA A TINERETULUI „,organizata de Tineretul Social Democrat Uricani . La multi ani tuturor tinerilor din Uricani ! Felicitări TSD şi Preşedintelui TSD-URICANI, ALIN BOROGHINĂ și echipei de tineret,pentru organizarea EXELENTĂ ,a EVENIMENTULUI.