Cum stau partidele hunedorene înainte de startul oficial al campaniei electorale ?

Chart_HunedoaraPotrivit unui sondaj de opinie realizat de Asociația pentru o Societate Deschisă, la comanda Centrului Regional pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Protecţie Socială (CROFMPS) și al Grupului de dialog social hunedorean, PSD și PNL se află într-o competiție strînsă la nivelul județului Hunedoara. Astfel, 31,84% dintre cei intervievați telefonic în cadrul sondajului de opinie au răspuns că intenționează să voteze cu candidații din partea PNL, la alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în timp ce pe locul al doilea, în topul preferințelor alegătorilor, se află PSD cu 30,67%. S

Surpriza cea mai mare vine din partea Alianței pentru Hunedoara, alianța civică nou nființată la nivelul județului de către senatorul Haralambie Vochițoiu, care ocupă locul al treilea în preferințele hinedorenilor, având un procent de 22,74 la sută. Sondajul confirmă toate celelalte sondaje naționale care spun că aproximativ 30% dintre români ar vota cu un partid sau o alianță nou înființată.

Sondajul a fost realizat în perioada 25 – 29 aprilie, pe un eșantion de 1014 de persoane, reprezentativ pentru populaţia judeţului Hunedoara. Metoda folosită a fost cea a sondajului de opinie pe baza unui chestionar aplicat de operatorii de interviu telefonic. Eroarea maximă admisă pentru rezultatele cercetării este de ± 3,1%, pentru un grad de încredere de 95%.

 

***

AVERTISMENT ! Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGENTIA DE PRESA EXCLUSIV sunt protejate de către dispoziţiile legale cu privire la Legea drepturilor de autor. Sunt INTERZISE copierea, reproducerea, (integrală sau parțială), republicarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website, fără acordul expres al editorului. Orice tentativă de fraudă va fi pedepsită conform reglementărilor legale în vigoare.

Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor EXCLUSIV MEDIA, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing  la adresa exclusivmediagroup@gmail.com.