Senatorul Vochițoiu pregătește o moțiune împotriva ministrului Energiei

vochitoiu senatorSenatorul hunedorean Haralambie Vochițoiu, liderulul Grupului UNPR din Senatul României, redactează o moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu, acțiunea fiind determinată de incapacitatea ministrului Energiei de a gestiona problemele Complexului Energetic Hunedoara în special și cele ale sectorului energetic, în general.

Scriu textul unei moțiuni simple pentru a-l demite pe domnul ministru Grigorescu  din cauza incapacității acestuia  de a gestiona Complexul Energetic Hunedoara. Am tot insistat, iar  ieri am ajuns până la Cotroceni. Dacă până săptămâna viitoare nu se găsește soluția normală de  aducere pe linia de plutire a Complexului Energetic Hunedoara, vom depune această moțiune simplă împotriva ministrului Energiei, Victor Grigorescu. L-am votat ministru ca să gestioneze averea acestei țări, nu să o distrugă, să o falimenteze.

Senatorul Vochițoiu a avut, marți, discuții  de principiu pe acest subiect și cu președintele PSD, Liviu Dragnea, cu liderul Grupului senatorilor PSD, Mihai Fifor, consultându-se și cu deputații hunedoreni ai PSD, Laurențiu Nistor și Cristian Resmeriță.

Moțiunea simplă va fi depusă la Biroul Permanent al Senatului, în cursul săptămânii viitoare, fiind anticipată susținerea largă a majorității parlamentare compusă din PSD și UNPR.