Modernizarea Bisericii de la Valea de Brazi este susținută de primarul Buhăescu

biserica valea de braziBisericile și cultele religoase s-au bucurat în mod permanent de atenția autorităților publice locale din orașul Uricani. ”Biserica este unul dinyre stâlpii comunității noastre locale și tocmai de aceea, în deplin acord cu cetățenii și cu reprezentanții oamenilor în Consiliul local, am acordat permanent, an de an, atenția cuvenită finanțării cheltuielilor necesare pentru întreținerea și repararea tuturor bisericilor de pe raza orașului Uricani”, spune Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Acesta precizează că, spre exemplu, în aceste zile, Primaria orasului Uricani a virat primii 400 de milioane de lei vechi din cele 700 de milioane aprobate în Consiliul local, în vederea sprijinirii finalizării lucrărilor de modernizare care se realizează în prezent la Biserica din Valea de Brazi. Aici au fost deja efectuate o serie de lucrări de consolidare și reabilitare estetică a clădirii, fiind realizate totodată și lucrări pentru iluminatul arhitectural exterior de noapte, care pune în valoare această frumoasă clădire.

Lucrăile la Biserica ortodoxă de la Valea de Brazi trebuiesc finalizate până la finele acestei luni, având în vedere că pe data de 29 mai 2016, cu ajutorul lui Dumnezeu, aici va avea loc procesiunea de resfințire a acestui lăcaș bisericesc.