Senatorul Haralambie Vochițoiu la Forumul partidelor politice China – Europa

vochitoiu i chinaÎn perioada 17-18 Mai 2016, liderul de Grup al senatorilor U.N.P.R, Haralambie Vochițoiu reprezintă Uniunea Națională pentru Progresul României, la a V-a ediție a Forumului la nivel înalt al partidelor politice din  China și Europa – eveniment politic important care reunește politicienii europeni și chinezi.

vochitoiu in china2Astăzi, în cadrul forumului,  Vochițoiu a prezentat platforma progresistă și viziunea politică a partidului pe care îl reprezintă, de întărire și dezvoltare a relațiilor României cu toate statele lumii.

Cu acest prilej senatorul U.N.P.R a declarat că „România este un stat democratic în plină dezvoltare, care a avut întotdeauna o preocupare prioritară privind dezvoltarea bilaterală a relațiilor cu China. Din această perspectivă, schimburile diplomatice, politice și economice nu pot genera decât oportunități de colaborare și dezvoltare reciproc avantajoasă.Sper ca în continuare să aprofundăm subiectele discutate la acest forum.”

De asemenea, senatorul Haralambie Vochițoiu a transmis tuturor liderilor prezenți, mesajul cordial de salut al președintelui U.N.P.R, domnul Valeriu Steriu.

Forumul la nivel înalt al partidelor politice din China și Europa, reprezintă una dintre cele mai importante platforme de colaborare între cele două părți. La cea de-a cincea ediție a acestui eveniment participă peste 200 de reprezentanți politici din China și din 27 de state europene.