Universitatea Politehnica Timișoara se pregătește să primească 500 de hackeri

hackeriHackeri din toată Europa sunt așteptați la un eveniment unic în România, organizat de Universitatea Politehnică din Timișoara. HackTM, unul dintre cele mai mari evenimente de acest gen din sud-estul Europei, va avea loc, în perioada 20–22 mai 2016, la Restaurantul Universitar Politehnica din Timișoara.

La editia din 2016 a maratonului IT sunt asteptati sa participe peste 500 de programatori cu experienta, dar si incepatori, designeri, oameni creativi si cu idei, studenti, chiar si micutii IT-isti de la CoderDojo.

„HackTM este organizat in tandem cu conferinta internationala Smart Learning Ecosystems and Regional Development SLERD, ce are loc in perioada 19-20 mai la Universitatea Politehnica Timisoara”, a precizat Diana Andone, co-organizator al evenimentului si director al Centrului de eLearning, UPT. HackTM 2016 vine cu o premiera: HackTalks– evenimentul debuteaza printr-o zi de prezentari tehnice si de dezvoltare personala, deoarece organizatorii doresc sa ofere participantilor cat mai multe posibilitati de a invata, din start, despre ce inseamna sa duci la capat un proiect.