Ce regrete are Adrian David după primul său mandat în fruntea Consiliului județean Hunedoara ?

cjhd„Cea mai mare provocare a mea ca și președinte a fost restabilirea imaginii Consiliului Județean, vizibil afectată de evenimentele din iarna anului 2014 (când Mircea Moloț a fost arestat) și cred că pot să spun că am reușit printr-o muncă serioasă, prin seriozitate, prin sinceritate, să redau încrederea instituției în fața oamenilor”,  a declarat Adrian David la finalul ședinței de plen a Consiliului județean Hunedoara de astăzi, ultima din legislatura 2012-2016.

Președintele în exercițiu al Consiliului județean Hunedoara, Adrian David spune că își dorește ca, în viitoarea legislatură, alături de transparență, la Consiliul județean Hunedoara să se poată vorbi și despre performanță.

”De reproșat îmi reproșez că nu am avut destul timp la dispoziție pentru câte mi-am propus să fac pentru cetățenii acestui județ. Dacă mi-aș fi dorit să am ceva în plus, mi-aș fi dorit să am mai multă experiență, pentru că a trebuit să mă pun rapid la punct cu lucruri pe care nu le găsim în cărțile despre funcționarea consiliului județean”, a declarat David.

David a mai luat astăzi decizia de a renunța, pentru ultimele două săptămâni ale mandatului, de prerogativele sale de președinte al Consiliului județean Hunedoara, pentru a se putea concentra mai mult asupra campaniei electorale a PNL, al cărei coordonator este în udețul Hunedoara. Astfel, în ultimele săptămâni ale acestui mandat al Consiliului județean, atribuțiile de preșeinte vor fi exercitate de vicepreședintle Vetuța Stănescu.