Liderul PSD Liviu Dragnea vine în Valea Jiului

ile cu dragneaPreședintele PSD Liviu Dragnea vine marți, 24 mai 2016 în Valea Jiului pentru a întregi echipa de lideri social-democrați care, în această campanie electorală, și-au arătat solidaritatea cu cetățenii Văii Jiului și sprijinul acordat candidaților PSD pentru funcțiile de primar, consilieri locali și consilieri județeni din localitățile acestei regiuni.

Liviu Dragnea va fi prezent marți dimineața, începând cu orele 10,30 la Vulcan, unde se va întâlni cu echipa primarului Gheorghe Ile și cu simpatizanții social-democrați din municipiul Vulcan. Mitingul electoral este programat să aibă loc pe Bulevardul Mihai Viteazu, în zona Cinematografului ”Luceafărul”. Președintele PSD Vulcan, Gheorghe Ile spune că, în cazul în care vremea va fi capricioasă, întâlnirea președintelui PSD Liviu Dragnea cu alegătorii din Vulcan va avea loc în sala cinematografului.

Liviu Dragnea are programată tot pentru marți, de la orele prânzului, o întâlnire electorală cu simpatizanții PSD din municipiul Petroșani, Întâlnirea este programată pentru ora 12,30 în zona Primăriei din Petroșani.

ile echipa