Plăţi prin PayPoint la factura de apă

PayPointExtinderea canalelor de incasare a fost una dintre masurile principale intreprinse de societatea de apa si canalizare din Valea Jiului , astfel ca abonatii societatii SC Apa Serv Valea Jiului SA Petrosani , nu mai sunt nevoiti sa stea la cozi care se formeaza la punctele de incasare pentru a achita facturile de apa.

„Reamintim clientilor SC Apa Serv Valea Jiului SA Petrosani ca facturile sunt prevazute cu coduri de bare acestea putand fi achitate si prin sistemul Pay Point la orice punct de incasare dotat cu cu un astfel de sistem de plata, nu doar la casieriile societatii sau la incasatorii de teren. Sistemul de incasare Pay Point s-a dovedit a fi agreeat de catre clientii societatii noastre, dovada fiind incasarile lunare tot in crestere” declara şeful Serviciului Comercial al Apa Serv, Alina Pavel.

Modalitatea de plata a facturii prin sistemul pay Point este simpla si sigura: clientul se prezinta cu factura de apa in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal Pay point, vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, clientul achita in numerar valoarea facturii si primeste pe loc un exemplar al chitantei cu toate detaliile tranzactiei.

Birou Presa S.C Apa Serv Valea Jiului S.A Petrosani