Noi lucrări finanțate de programul Națiunilor Unite vor fi recepționate joi, la Petroșani și Vulcan

pnudEchipa de proiect „Îmbunătățirea eficienței energetice în gospodăriile și comunitățile cu venituri reduse din România“ a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare va organiza joi, 26 mai, în Valea Jiului, recepția oficială a unor noi proiecte de investiții realizate la Petroșani și Vulcan.

Potrivit reprezentanților PNUD, la Petroșani în cadrul acestui proiect, implementat de PNUD Centrul Regional Istanbul, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România și Primăria municipiului Petroșani au fost reabilitate 3 clădiri sociale, respectiv Grădinița nr. 3, Grădinița nr. 2 PN și Grădinița nr. 2 PP.

Similiar, în cadrul aceluiași proiect, derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Vulcan au fost deja finalizate lucrările de reabiliare termică la 4 clădiri sociale, respectiv Grădiniţa nr.1 PP, Grădiniţa nr.1 PN, Cantina de ajutor social, Grădiniţa nr.4 din incinta şcolii gimnaziale nr.5.

 

La Petroșani, festivitatea oficială de recepție a lucrărilor la va avea loc la sediul primăriei, joi, 26 mai 2016, ora 12,30. La Vulcan, e evenimentul va avea loc începând de la ora 14.30 a aceleiași zile, la Sediul Primăriei din localitate.