Ziua Copilului cu Feți Frumoși și Zâne Cosânzene la Petroșani

copii5Petroșaniul a fost astăzi, preț de câteva ore bune, o adevărată țară a poveștilor. Aceasta este surpriza pe care, de câțiva ani buni o fac copiilor reprezentanții administrației locale de la Petroșani.

Într-un fericit parteneriat cu unitățile școlare, cu Teatrul ”Ion D. Sârbu”, cu organizațiile neguvernamentale și alți reprezentanți ai societății civile, dar și cu concursul unor oameni din comunitate care îndrăgesc copiii, autoritățile publice locale au reușit și anul acesta, să le ofere copiilor din Petroșani o Zi a Copilului cu adevărat de poveste. Încă de la primele ore ale dimineții, Petroșaniul a fost ”cucerit” de Feți Frumoși și zâne Cosânzene, de prinți și frumoase domnițe, dar și de tot felul de personaje din basmele copilăriei, care au participat împreună la parada costumelor de carnaval, pe centrul orașului.

Alături de copii, nu doar în calitate de primar, ci astăzi mai ales de tată a doi copii frumoși, s-a aflat și Tiberiu Iacob Ridzi. “E Ziua Internaţională a Copiilor, e sărbătoarea lor, dar nu numai a lor, ci şi a părinţilor, a bunicilor şi a domnişoarelor şi doamnelor educatoare care duc greul cu aceşti micuţi, care sunt foarte năzdrăvani. Am avut pentru copii astăzi și o paradă a căţeilor, ni s-au alătura și cei de la Parco Cavalli cu căluţii, astfe încât am avut o zi a copiilor cu adevrat de poveste, la Petroșani”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

La Petroșani vor mai avea loc și în zilele următoare o serie de alte activități cuprinse în programul dedicat Zilei Copiilor.

ZIUA COPIILOR LA PETROSANI / GALERIE FOTO:

Această prezentare necesită JavaScript.