Campania electorală prin intermediul publicațiilor Grupului Exclusiv s-a încheiat

tibi vintanCu câteva ore mai devreme decât termenul prevăzut de legea electorală, ziarul Exclusiv pune punct perioadei de campanie electorală. Timp de 30 de zile, toți candidații înscriși în cursa electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2016, din Valea Jiului, dar și din celelalte localități ale județului Hunedoara au avut posibilitatea de a informa, și prin intermediul publicației noastre, alegătorii cu privire la programul lor electoral.

În tot acest timp am găzduit, potrivit contractelor încheiate cu partidele politice care ne-au solicitat acest lucru, articole de promovare și dezbatere cu caracter electoral, machete de prezentare a candidaților, știri, reportaje și fotoreportaje de la principalele evenimente derulate în campania electorală.

Grupul de presă Exclusiv și-a menținut pe toată perioada campaniei electorale echidistanța și echilibrul, tratând toate subiectele de campanie electorală cu decență și responsabilitate față de competitori, dar mai ales față de cititori. Cifrele de audiență ale sitului www.ziarulexclusiv.ro, în această lună, reflectă o creștere a interesului publicului pentru această publicație online, fapt pentru care vă mulțumim și vă invităm să rămâneți în continuare cititori fideli ai publicațiilor noastre, atât pe print, cât și pe online.

În deplin respect față de noile prevederi ale legislației privind desfășurarea campaniilor electorale, ziarul Exclusiv a luat decizia de a scoate de pe site, dar și de pe pagina dedicată de facebook, în cursul acestei seri, toate machetele de promovare și toate articolele de promovare a candidaților și partidelor politice, articole care au fost solicitate sau livrate de staff-urile electorale ale candidaților. Acestora, le mulțumim pentru înțelegere, pentru colaborare, dar mai ales pentru încrederea acordată Grupului nostru de presă și le dorim mult succes în alegerile de duminică.

Dumneavoastră, stimați cititori, vă mulțumim pentru că ați dat sens muncii noastre, pentru că ne-ați acordat încrederea și ne-ați apreciat  cu peste 50.000 de ”Like”-uri la articolele publicate în această lună, așa cum vă mulțumim pentru decența comentariilor pro sau contra unora sau altora dintre competitorii politici, postate la articolele distribuite pe pagina noastră oficială de facebook.

Vă invităm, duminică, 5 iunie 2016, la urne, cel mai important loc în care punctul dumneavoastră de vedere are cu adevărat un sens.

Votați cu încredere și înțelepciune !

…Și aflați rezultatele votului dumneavoastră și primele reacții ale câștigătorilor de la noi, duminică noaptea și luni, pe parcursul întregii zile, pe www.ziarulexclusiv.ro

EXCLUSIV-PE-ALB