Laurențiu Nistor (PSD): ”Victoria PSD în alegeri este o obligație în fața cetățenilor”

laurentiu nistorPreședintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor a transmis astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, mulțumirile sale pentru alegătorii din județul Hunedoara care au acordat un vot de încredere primarilor PSD, consilierilor locali și județeni ai acestei formațiuni politice care preia, pentru următorii 4 ani, conducerea politică a județului Hunedoara.

Iată ce le transmite cetățenilor liderul PSD Huneodara:

”Alegerile locale s-au încheiat și faptul că dumneavoastră ați ales, într-o proporție covârșitoare, să votați candidații Partidul Social Democrat ne onorează, dar, în același timp, ne și obligă.

Am purtat o campanie electorală decentă, în ciuda repetatelor atacuri murdare venite din partea adversarilor politici, însă acest lucru s-a dovedit a fi un câștig atât pentru noi, cât și pentru alegătorii noștri.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată! Vă mulțumim dumneavoastră, celor care ați înțeles că Partidul Social Democrat reprezintă singura soluție pentru progres și bunăstare!

Ne așteaptă patru ani grei, patru ani în care vom face tot posibilul să remediem lipsa de viziune a liberalilor care au condus județul Hunedoara timp de 12 ani.

Victoria Partidului Social Democrat în alegerile locale este, așa cum am mai spus, o obligație. Așadar, avem obligația de a ne onora promisiunile expuse în perioada campaniei electorale și de a demonstra hunedorenilor că știm ce trebuie făcut pentru ca viața lor să se schimbe în bine.”

Nistor Laurențiu

Președinte al Organizației Județene a PSD Hunedoara