UDMR Hunedoara: continuitate în reprezentarea comunității maghiare

iuliu-winklerPreședintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, Iuliu Winkler, a făcut astăzi o declarație de presă referitoare la rezultatele obținute în scrutinul electoral din 5 iunie a.c.

Acesta mulțumește, în numele organizației județene UDMR, tuturor celor care au sprijinit Uniunea prin votul lor la alegerile locale de duminică, 5 iunie a.c. ”Reafirm, în fața tuturor celor care ne-au onorat prin votul lor, că aleșii Uniunii în județul Hunedoara vor munci pentru dezvoltarea localităților și prosperitatea locuitorilor acestora. Ne dorim ca prin munca noastră să conectăm județul Hunedoara, localitățile urbane și rurale, Deva, reședința de județ, dar și Valea Jiului la Europa. În același timp, vom continua să milităm pentru obiectivele noastre proprii legate de învățământul în limba maternă, de conservarea tradițiilor și culturii maghiare”, a declarat Iuliu Winkler.

Liderul UDMR Hunedoara apreciază că membrii din comunitatea maghiară, creatoare de valori și tradiție, este parte integrantă a societății hunedorene, iar, duminică, a demonstrat încă odată că este o comunitate activă, dornică de a contribui la viața cetății.

UDMR Hunedoara a reușit, la aceste alegeri locale, să-și atingă cel mai important obiectiv și anume acela de a păstra reprezentarea comunităților maghiare din județ în administrațiile locale. Suntem satisfăcuți în special de rezultatul din municipiul Deva acolo unde vom fi reprezentați de doi consilieri. Și în Valea Jiului, UDMR își păstrează locul în Consiliul local al municipului Lupeni, prin liderul organizației locale David Benedekfi.

”Rezultatele ne motivează atât în activitatea noastră viitoare, cât și în munca de pregătire a alegerilor parlamentare din toamna acestui an. Considerăm că încrederea și susținerea primită de la alegători reprezintă o temelie solidă pentru speranțele noastre de a recâștiga, la sfârșitul acestui an, un mandat de deputat în Parlamentul României pentru UDMR Hunedoara”, a mai spus Iuliu Winkler.