La Uricani, lucrările de infrastructură continuă în același ritm susținut și după alegeri

buhaescu asfalt1Alegerile s-au încheiat, dar pentru primarii care și-au asumat cu adevărat misiunea de administratori ai localităților pe care le conduc, lucrările de modernizare a infrastructurii publice continuă cu aceeași energie și responsabilitate.

Un exemplu clar în acest sens, este și orașul Uricani, acolo unde în aceste zile, chiar dacă și-a recâștigat mandatul cu un scor electoral de peste 80%, primarul Dănuț Buhăescu merge înainte cu proiectele de turnare a asfaltului pe străzile care necesită acest lucru și pentru care s-a obținut finanțarea în cadrul programului guvernamental dedicat acestui domeniu de lucrări. În cursul zilei de ieri (marți-7 iunie), primarul Dănuț Buhăescu a supravegheat personal, așa cum a făcut și în cazul celorlalte lurări de modernizare a străzilor din oraș, activitatea drumarilor care au avut de asfaltat spațiul dintre blocurile și garajele din zona cartierului Sterminos, precum și aleia de pe malul Jiului ce face legătura între bulevardul Republici și piața veche.

”Sunt lucrări pe care le-am promis oamenilor de aici și față de care ne-am ținut de cuvânt. Vor urma și alte lcrări similare, pentru că, din fericire, ne-au mai rămas ceva bani pe proiectul de anul trecut cu privire la asfaltarea străzilor vicinale. De asemenea, deja lucrăm la documentațiile necesare pentru obținerea banilor necesari pentru execuția lucrărilor de reabiltare și asfaltare la alte străzi vicinale de pe raza orașului Uricani. Nu vă ascun faptul că, în acest domeniu, al reabilitării infrastructurii rutiere, avem ambiții mari și pentru acest mandat și sper că vom reuși să le și punem în aplicare, în cel mai scurt timp posibil”, ne-a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

După cum se vede, pentru primarul Dănuț Buhăescu, mesajul „CONTINUĂM ÎMPREUNĂ „nu a fost doar un simplu slogan electoral, ci o promisiune care se dorește onorată încă din prima zi a noului mandat de primar al acestuia.