Sprijin financiar pentru tineri talentați de la Mol România

Afis MOL Talente A4 nkFundația pentru comunitate, susținută de grupul petrolier MOL România derulează și în acets an un program de susținere financiară a tinerilor talentați și cu rezultate bune la sport și arte. Fondul total de sponsorizări al actui program social este de 350.000 lei.

Programul MOL de promovare a talentelor, ediția a 11-a, 2016 mai primește însrieri doar în cursul acestei săptămâni, termenul final de înscriere a celor interesați urmând să exprire sâmbătă, 18 iunie 2016, data poștei. Detaii ș formulare de înscriere se pot obține de pe situl: www.pentrucomunitate.ro.
”Un tânăr poate obține maxim 10.000 de lei pentru achiziționare de materiale, echipament sportiv, instrumente muzicale sau pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare la concursuri, cantonamente, tabere de profil, cursuri, expoziții. Se pot înscrie tineri între 8-18 ani, sau echipe de sport, ansambluri artistice compuse din tineri din această categorie de vârstă”, spune András Imre, coordonatorul Programul Mol pentru Comunitate.