Apa Serv acționează cu utilaje și echipe de intervenție în toate localitățile Văii Jiului

apa serv utilajeApa Serv Valea Jiului acționează, cu toate utilajele din dotare și cu echipe de intervenție, în toate localitățile din Valea Jiului, în colaborare cu autoritățile locale și comandamentele pentru situații de urgență, în vederea limitării efectelor nefaste ale calamităților naturale care s-au abătut în această seară asupra Văii Jiului.

”Utilajele Apa Serv (buldoexcavatoare, autospeciale pentru canalizare, motopompe etc.) și mai mulți muncitori din cadrul secțiilor Apă-Canal din toate localitățile Văii Jiului sunt raliate efortului comun de înlăturare cât mai rapidă a situațiilor de urgență”, se arată într-un comunicat de presă al operatorului de apă și canal din Valea Jiului.

– În oraşul Petrila pe străzile 6 August, Republicii, 8 Martie. Se lucreaza in timp real pe strada Birăoni ,deoarece în urma viiturii produse s- a rupt conducta de alimentare

– În municipiul Petrosani pe str. 1 Decembrie 1918 , blocurile 57 şi 59, la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, str. Titu Maiorescu, str. Gheorghe Doja, str. Vlad Tepeş, str. Aviatorilor bl. 22, 38, 50, 52, str. Oituz bl. 2, str. Păcii lânga magazinul Profi , la Danuţoni iar acum se lucreaza in timp real in zona DN66 lânga benzinăria Lukoil şi la drenuri la Jieţ cu motopompe.

– În Vulcan la Paroşeni , în zona termocentralei, str. Crividia. nr.84.

– În oraşul Aninoasa unde colectorul de canalizare a fost verificat si este atent monitorizat.

– În municipiul Lupeni tot Cartierul Bărbăteni, bulevardul Păcii, aleea Trandafirilor bl. 12, 13, 14 şi str. Stadionului.

De asemenea, personalul calificat al Apa Serv intervine la stațiile de tratare și captare a apei, pentru asigurarea parametrilor optimi în frunizarea apei potabile pentru consumatorii din Valea Jiului.

În comunicat se mai arată că Apa Serv Valea Jiului va acționa și în zilele următoare în aceste direcții, iar o evaluare completă asupra situației, dar și a modului de intervenție a echipelor ASVJ va fi făcută publică într-un comunicat de presă viitor.