Demers umanitar pentru sinistrații din cartierul Aeroport – Petroșani

petrosani1Un grup de inițiativă, format din mai mulți cetățeni din Petroșani, coordonați de Pan Cristina , Torok Gabriela, Cristea Aurelia și Pop Daniela au declanșat o acțiune umanitară de strângere a materialelor necesare urgent pentru curățirea și dezinfectarea locuințelor afectate de inundațiile din cartierul Aeroport.

Astfel, astăzi, 20.06.2016 între orele 16-18, la cabinetul medicului dr.POP DANIELA din strada Aviatorilor, bloc 15 C ap 1, vizavi de Oficiul Poștal din Aeroport, se primesc donații în produse dezinfectante și detergenți. Acțiunea va contiua și in zilele următoare, după următorul program: Luni și miercuri orele 14-18; marti, joi și vineri, orele 8-13

”Vă rugam să aduceți doar detergenți, dezinfectanți, materiale de curațenie, lenjerie de pat, pături, saci de dormit. In această zi de sărbătoare creștină vă rugăm să dați dovadă de omenie și împreună să ajutam familiile din cartierul Aeroport afectate de inundații. Avem nevoie de voluntari pentru colectare și distribuire”, arată inițiaatorii acestui demers umanitar.