Social-democratul Nicolae Florin rămâne viceprimar la Petroșani

vice petrosaniPartidul Social Democrat a acceptat propunerea de a desemna viceprimarul municipiului Petroșani și, potrivit declarației președintelui Organizației PSD Petroșani, Ioan Rus, după o dezbatere democratică internă în cadrul acestei organizații de partid, PSD l-a propus astăzi pentru această funcție pe consilierul ocal Nicolae Florin, cel care a ocupat această funcție încă din mandatul trecut.

Nicolae Florin a fost, de altfel singura propunere lansaă de consilierii locali de la Petroșani pentru funcția de viceprimar, motiv pentru care a întrunit unanimitatea voturilor colegilor prezenți la ședința de constituire a noului Consiliu local al municipiului Petroșani, de astăzi.

Tot astăzi, în cadrul ceremoniei de învestitură, consilierii locali nou aleși și primarul Tiberiu Iacob Ridzi au depus jurământul și și-au preluat n mod oficial atribuțiile.

”Vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor celor care au fost aături de mine în toată această perioadă, să-i asigur că nu le voi înșela încrederea pe care mi-au acordat-o.Voi și un primar al tuturor cetățenilor municipiului Petroșani și, împreună cu domnul viceprimar Nicolae Florin și cu membrii Consiliului local vom căuta să răspundem tuturor nevoilor și problemelor din comunitatea noastră locală”, a decarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Mai mult detalii de la ședința de învestitură a noului primar și a noului Consiliu local de la Petroșani, citiți în edița tipărită de luni a ziarului Exclusiv.

consilu petrosani