Liberalii hunedoreni își reorganizează filialele cu rezultate slabe

pnlsedintadeva1Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al organizației județene Hunedoara a PNL, noua conducere a început în forță munca de reorganizare și eficientizare a organizațiilor locale. Astfel, în cursul săptămânii trecute au fost analizate trei organizații teritoriale, respectiv cele din Orăștie, Geoagiu și Simeria.

Purtătorul de cuvânt al PNl Hunedoara, Oana Frâncu apreciază că în urma discuțiilor cu membrii acestor organizații au fost trase concluzii cu privire la strategiile care urmează să se aplice pentru eficientizarea activității și reorganizarea acestora. Spre exemplu, la organizația din Orăștie, care a obținut rezultate sub așteptări la alegerile locale, președintele Dorin – Ioan Popa a înțeles că trebuie să facă un pas în spate și i-a cedat conducerea, interimar, președintelui organizației județene, Florin Roman. În Geoagiu și Simeria au avut loc discuții cu membrii PNL, au fost prezentate intențiile și strategiile de organizare ale noii conduceri. De asemenea, președintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman a luat cunoștință de problemele cu care se confruntă liberalii din cele două zone ale județului.

”În următoarele zile președintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman împreună cu membrii din conducerea partidului vor vizita toate organizațiile teritoriale pentru a afla la fața locului problemele cu care se confruntă acestea și pentru a prezenta strategia cu care vor fi abordate alegerile parlamentare și pe care se bazează reorganizarea partidului în județul Hunedoara. Odată cu  schimbarea conducerii, PNL își arată deschiderea față de toți cei care au convingeri liberale, inclusiv față de liberalii care au decis să părăsească partidul din cauza luptelor interne, așteptându-i să se alăture echipei care și-a propus schimbarea orientării politice a județului Hunedoara”, spune Oana Frâncu.