Ada Beraru, încă un jurnalist de excepție printre premianții hunedorenilor

Home Cultură Ada Beraru, încă un jurnalist de excepție printre premianții hunedorenilor

ada beraruCampania „Premianții fără premii” continuă șirul săptămânal al întâlnirilor cu oameni faini. Pentru sâmbăta aceasta organizatoii au ales un alt jurnalist hunedorean de excepție. ”Gestul de apreciere a eforturilor celorlalți, de omagiere a unui om pe care îl respectăm, reprezintă manifestarea superioară a considerației. Dacă toate acestea mai au loc și în spațiul public, atunci asistăm la o sărbătoare a bucuriei  și a respectului. Vă adresăm invitația de a vă vedea sâmbătă în centrul Devei cu reporterul Ada Beraru. Ada Beraru, alături alți câțiva jurnaliști, puțini la începuturi, a făcut permanent o presă pozitivă prin care a căutat frumosul din jurul nostru pentru a-l oferi înapoi lumii. Fără să-și propună acest lucru, invitata noastră, a dumneavoastră de acum, a oferit protagoniști acestei campanii. Nu este singura, trebuie să recunoaștem acest fapt, dar astăzi, vă propunem să ne vedem cu ea, să-i aflăm poveștile profesionale, zbuciumul din spatele materialelor de presă, bucuriile trăite pe teren, iar noi să-i spunem că apreciem strădania ei. Prin materialele realizate, jurnalistul Ada Beraru transmite forță, o forță a frumosului întâlnit la oamenii mai puțin vizibili, acel frumos care construiește și ține vie lumea în care trăim”, apreciază organizatorii evenimentului de la Deva.

Aceștia arată totodată că atunci când a fost demarat proiectul campaniei ”Premianții fără premiu”, în octombrie 2013, doar sporadic se prezentau în presă cazurile oamenilor frumoși care trudesc pentru societatea în care trăim. Astăzi, asistăm la faptul că presa rezervă spații tot mai ample pentru exemplele positive pe care le prezintă publicului propriu.

 

Pentru exemplul de dăruire în folosul oamenilor, pentru întreaga sa carieră, doamnișoara Ada Beraru vinela întâlnirea cu hunedorenii care o apreciază sâmbătă, 06 august 2016, ora 11.00.