Concursurile pentru angajările în instituțiile subordonate Consiliului județean Hunedoara merg înainte

david adiDecizia președintelui Consiliului județean Hunedoara de a suspenda concursurile privind angajările în aparatul propriu al Consiliului județean Hunedoara, dar și în cel al instituțiilor subordonate acestuia, concursuri care au fost demarate de vechea conducere liberală a CJH a fost criticată aspru de fostul președinte al Consiliului județean Hunedoara, Adrian Nicolae David, la ultima ședință a Consiliului județean Hunedoara.

De altfel, printr-un comunicat oficial, PNL informează că la începutul săptămânii trecute, Adrian David a luat poziție, public, față de decizia conducerii Consiliului Județean Hunedoara de a suspenda concursurile pentru ocuparea diferitelor funcții în cadrul aparatului propriu și a instituțiilor subordonate, concursuri demarate înainte de alegerile locale.

În această situație consilierii județeni ai PNL i-au cerut președintelui Laurențiu Nistor să facă publice acele normative care stau la baza măsurii suspendării concursurilor, considerată de PNL ca fiind ilegală. În urma presiunilor publice făcute în presă și a unei petiții asumată de toți consilierii județeni ai PNL, conducerea CJ Hunedoara a dispus în data de 03.08.2016, reluarea procedurii în vederea organizării concursurilor sau examenelor  pentru ocuparea posturilor vacante din aparatul propriu și instituțiile subordonate.  

”Ne bucurăm că liderii PSD care conduc Consiliul Județean au înțeles, în urma demersurilor noastre, necesitatea respectării legislației în vigoare pentru bunul mers al județului”, se arată în comunicatul PNL primit la redacție.