Cei mai buni liceeni din România vin în tabără la Deva

szellLa Centrul de Agrement Caprioara din municipiul Deva va avea loc marți, 16 august 2016, deschiderea oficiala a TABEREI NATIONALE DE EXCELENTA DE ISTORIE SI CULTURA DACICA SI ROMANA.

Tabara este organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Hunedoara in parteneriat cu Institutia Prefectului – Judetul Hunedoara si Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara, cu sprijinul Primariilor Deva, Hunedoara și Petrosani, in perioada  15 – 20 august 2016, fiind finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, in cadrul Programului de Tabere Nationale si Tematice.

Vor participa cei mai buni elevi de liceu din toate judetele tarii si sectoarele municipiului Bucuresti si cate un cadru didactic insotitor  din fiecare regiune de dezvoltare. In cadrul taberei participantii vor vizita principalele monumente istorice si culturale din judet.

”Avand in vedere succesul editiilor anterioare, impreuna cu partenerii am decis ca si in acest an sa recompensam in acest fel cei mai buni elevi de liceu din toata tara. Pentru noi este o onoare ca putem sa-i gazduim si sa le aratam o mare parte a locurilor istorice si culturale din judetul Hunedoara” declara Szell Lorincz, directorul executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Hunedoara.