Sportivul Avram Iancu a ratat șansa de a trece înnot canalul Mânecii și în 2016

iancuO nouă șansă de a-și înscrie numele pe lista temerarilor sportivi care au eușit performanța de a trece înnot Canalul Mânecii (care leagă Marea Britanie de Franța) a fost ratată, pentru al treilea an, de către sportivul petroșănean Avram Iancu. Acesta a ratat, din pricina vremii nefavorabile, două intervale de timp în care ar fi putut face curajoasa activitate sportivă, din cauza vremii nefavorabile.

”S-a întâmplat ceea ce nimeni n-ar fi gândit sau ar fi crezut! Am „sărit ” de două ori din fereastra de înot. În ultimele 6 zile au fost doar două zile favorabile înotului, fiind nevoie de 4 zile pentru ca și eu să pot realiza traversarea… Îndatoririle din țară mă obligă să fac această revenire, fără să fi dat bătălia cu „Bestia cu ghearele de gheață”. Motive obiective, ce nu țin de voința și puterea noastră de a le controla, ne fac să facem doar un pas înapoi în această bătălie. Vom pune în aplicare „planul B” pe care nu-l detaliem acum, îl veți vedea doar pus în aplicare”, declară Iancu pe pagina sa de socializare.

Cu toate acestea, Avram Iancu spune că nu va renunța la obiectivul său și se va înscrie și anul viitor în rândul participanților la aceast curajoasă misiune sportivă. Acesta le-a mulțumit, de asemenea, tuuror celor care l-au sprijinit și încurajat în acțiunea din acest an.